Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Bedroomshop.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Bedroomshop? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
10.0/10
9 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
9
0
0
0
0

Heel erg tevreden! De service is erg goed en vriendelijk, ze zijn makkelijk te bereiken. Daarnaast erg blij met het bed voor mijn dochter. Kon het heel goed alleen in elkaar zetten en het is erg mooi geworden. Ook de kwaliteit is goed.

11 juli 2021 11:25
Sabina HB / Lelystad

Kwaliteit!
Begin dit jaar kregen we de Montana - kast binnen.
Die is van hoge Duitse kwaliteit en nog mooier dan op de website.
Vorige week kwam de tweede kast (New York) en ook die is fantastisch.
We zijn er heel blij mee, en kunnen Bedroomshop.nl dan ook van harte aanbevelen!

4 juni 2021 10:16
Fam. Van den Tillaar / Gemert

Een prachtige kast hier besteld!
Uitstekende hulp gekregen bij Bedroomshop. Niek heeft telefonisch en via de mail geholpen en extra duidelijkheid gegeven bij het in elkaar zetten.
We zijn echt super blij met kast en ziet er prachtig uit!

19 februari 2021 22:04
Kevin / Wildervank

Goede service, goed bereikbaar, snel reactie, mooi bed. Top!

15 december 2020 16:26
Heleen / Kapellen

Prachtige kast geleverd gekregen. Super service. Aardige en behulpzame bezorgers. Ik raad het iedereen aan.

3 januari 2020 14:46
Rebecca Jongman / Brummen

Ik ben zeer tevreden met de bestelde kledingkast. De deuren lopen soepel en blauwe deurpanelen zijn veel mooier dan ik had verwacht. Een soort matglas. Staat erg mooi.

3 januari 2020 14:45
Marcel / Purmerend

De commode werd netjes thuis geleverd volgens afspraak. Commode is gemaakt van stevige planken en nette afwerking. Hogere kwaliteit dan ik voor de prijs had verwacht. Geen rommel zoals Leen Bakker en Ikea. Bedankt mensen van Bedroomshop.

3 januari 2020 14:45
Jorik / Enschede

Heel klantgericht, zelfs in de avonduren contact mogelijk. En snel reactie. Fijne service! In mijn geval jammer wel dat twee bedlades nageleverd moesten worden, maar dat is prima opgelost.

3 januari 2020 14:45
Simon / Amsterdam

Ik heb bij deze webshop een tweetal matrassen besteld. Keurig op afspraak geleverd. De matrassen liggen goed. Ik heb gekozen voor de Megapur classic. dus die zijn in elk geval prima ook de prijs.

3 januari 2020 14:41
Peter van den Bergh / Zwolle